Produkter

VKPAK har automatiske merkemaskiner for trykkfølsomme papiretiketter, samt polyetylenhylser og krympetiketter. Våre automatiske systemer kan konfigureres for front-, bak-, wrap- og flersidige applikasjoner. Vår toppmoderne funksjon inkluderer også utskrifts- og bruksteknologi for UPC-koding.

VKPAK produserer et bredt utvalg av automatiske merkesystemer for å dekke dine merkingsbehov. Hjertet til enhver automatisk merkemaskin er dens kontrollsystem. VKPAK har utviklet de mest sofistikerte kontrollene på markedet i dag med et svimlende utvalg av alternativer som er integrert i alle våre merkesystemer. I tillegg kan kontrollene tilpasses spesielle applikasjoner du måtte ha.

Enten du trenger topp, bunn, front, bak, wrap, hals eller en hvilken som helst kombinasjon av disse, kan vi tilby et automatisk merkesystem som passer dine behov. På denne siden finner du mange typer standard automatisk merkingsutstyr, men ikke vær redd for å ringe oss om eventuelle spesielle behov du måtte ha, da oddsen er, kan vi innlemme dem i merkesystemet du trenger.