Automatisk våtlimmerking

Automatisk våtlimmerking
Automatisk flaskemerkemaskin for våtlim merker automatisk rund beholder med glass, plast, aluminium, kjæledyr, pappbeholder, vil vikle etiketter i vertikal stilling ved å bruke kaldt lim. Maskinen er stiv, allsidig og konstruert for pålitelighet og forbedrer driftseffektiviteten i tillegg, den har flere eksklusive funksjoner som gir ekstra fordeler.
1, våt limmerking maskin vedtar modent PLC-kontrollsystem
2, limmerking maskin inkluderer transportbånd, lim etiketten på flasken med lim
3, Maskin for våtlimmering brukes mye til merking av den runde gjenstanden i næringer som mat, medisin, daglig kjemikalie og så videre.

ModellMerkemaskin for flaskelim
KJØREGirmotordrevet
FLASKEDIAMETERФ55-110mm
FLASKEHØYDE60—450mm
MERKINGHASTIGHET50-120 stk / min
MERKNINGBredde: 20-220mm Lengde: 80-370mm
MASKINSTØRRELSE2400 * 824 * 1100mm
PRESISJON± 1mm
InngangseffektAC 220V / 380V 50 / 60Hz 750W

Produktfunksjoner

* Drift: Etikettboksen for våtlimmerking kan endres i henhold til den forskjellige etikettstørrelsen.

* Materiale: Limmerking maskin er laget av SUS304 rustfritt stål

* Konfigurasjon: Merking av våte limmaskiner vedtar velkjente japanske, tyske, amerikanske, koreanske eller Taiwan deler

* Basert på at skrueflasken går inn i flasker som beveger seg, er jevnere.

* Etikettboksen kan kontrolleres for å tilfredsstille forskjellige merkingsforespørsler.

* Størrelsen på etikettboksen kan endres i henhold til den forskjellige etikettstørrelsen. Operasjonen er praktisk og enkel.

* Den bruker limpumpen, og limet kan brukes sirkulært. Mengden flytende lim kan også endres for å tilfredsstille forskjellige merkingsforespørsler.

* Sammenlign med selvklebende etiketter, papiretikett gir lave kostnader.

Detaljer

Fordeler

1. Hele maskinen bruker 304 rustfritt stål og avansert aluminiumslegering, oppfyller GMP-kravet.

2. Automatisk merkesending, automatisk liming, automatisk merking som forbedrer effektiviteten til merkingen.

3. Avansert kompatibelt menneskelig-maskin grensesnitt system, enkelt og intuitivt, fullt av funksjoner, med rike online hjelpefunksjoner.

4. Ved å bruke skruer som styrer flaskene på transportøren, går flasken jevnt og posisjoneringen er pålitelig. Ved bruk av rullemekanismen er etikettlimingen god, påliteligheten til merkingen forbedres, beskyttelsesenheten er utstyrt med ingen flaske sendt, ingen etikett ut, ingen lim, ingen merking og så videre.

5. Kobberlimboksen med høy renhet blir matchet med rullen i rustfritt stål for å gjøre prosessen presis. Limtykkelsen kan justeres etter behov, og limet er likt for å eliminere sløsing med lim og fenomenet limlekkasje.

6. Den spesielle gummirullen behandles av flere prosesser uten deformasjon og slitestyrke. Limet er jevnt og lett, og mengden lim lagres.

7. Intelligent kontroll, automatisk fotoelektrisk sporing, når ingen gjenstander og ingen merking, ingen automatisk merkekorreksjon og automatisk etikettdeteksjonsfunksjon, for å forhindre limlekkasje og etikettavfall.

8. Med vakuumsugesystemet og beltesamarbeidet kan etiketten limes på flasken jevnt.

9. Ved hjelp av frekvensomformeren kan motorens hastighet justeres fritt og merkingskapasiteten kontrolleres fritt.

10. Det kan fungere alene, og kan også koble produksjonslinjen.

11. Separasjonsdesignet av limboks, belagt gummihjul og roterende tårn, gjør enkel og rask rengjøring.

12. Hele maskinen er valgt av den verdensberømte elektriske konfigurasjonen for å sikre kvaliteten, gjøre den mer stabil, lengre bruk og mindre vedlikehold.

13. Hastigheten ved merking, transport og flaskeseparering kan realisere trinnløs hastighetsregulering, og justeres etter behov.

14. Justeringen er enkel, utskifting av et lite antall deler som tårnet, vakuumbeltet og så videre, kan raskt justeres og fornøyd med forskjellige spesifikasjoner på flasken. Og justeringsfaktorene kan ekskluderes maksimalt.