Automatisk kartonghjørnemerkemaskin

Automatisk kartonghjørnemerkemaskin
Maskinen er mye brukt i kosmetikk, mat, medisin, daglige kjemikalier, elektronikk, leker, maskinvare, plast og andre næringer, og kan brukes på forskjellige flymerking, og erstatning av beleggmekanismen kan møte ujevn overflatemerking; og maskinen har fordelene med høy stabilitet, god merkeeffekt, ingen luftbobler, ingen rynker og nøyaktig merking.

Parametere for merkemaskin
Merkelengde10mm ~ 300mm
Etikettbredde10mm ~ 150mm
Rull etikett ytre diameter300mm ~ 350mm
Roll Label indre diameter70mm ~ 75mm
Nøyaktighet± 1mm
Merkehastighet30 ~ 120 stk / min
Transporthastighet5 ~ 25m / min
Egnet merketypeSelvklebende klistremerke (gjennomsiktig etikett er tilgjengelig)
Arbeidslufttrykk0,4-0,6Mpa
Spenning220VAC ± 10 50Hz
Makt1500W
Vekt230 kg
Overordnet dimensjon2000mm × 800mm × 1500mm

Hovedtrekkene

1) Bredt bruksområde, kan oppfylle behovene til merking av flasker rundt flasker eller merking av flasker, merking å bytte mellom flasken er enkel, lett å justere

2) Etikettenes nøyaktighet er god, etikettomveien vedtar utbedringsmekanismen, båndet avviker ikke, merkeposisjonen og hellingen er justerbar, og justeringen har ingen dødvinkel.

3) Merkekvaliteten er utmerket, ta i bruk det elastiske pressedekselbeltet, etiketten er flat, ingen rynke, forbedrer pakkekvaliteten.

4) Søknaden er fleksibel, merkemaskinen for flaskestående type er utstyrt med en automatisk flaskeseparasjonsfunksjon, kan produseres i en enkelt maskin og kan også kobles til produksjonslinjen.

5) Intelligent kontroll, automatisk fotoelektrisk sporing, ikke-merking, ikke-standard automatisk korreksjon og merking av automatisk merking, forebygging av lekkasje og etikettavfall.

6) Høy stabilitet, Støtteutstyret går 7 × 24 timer, Mitsubishi PLC, Weinview tochscreen, KEYENCE flaske sensor, Leuze høy nøyaktighets etikett sensor.

7) Justeringen er enkel, merkingshastigheten, transporthastigheten og flaskeskillehastigheten kan realisere trinnløs hastighetsregulering, og justeringen utføres i henhold til kravet.

8) Sterk og holdbar, vedta justeringsmekanisme med tre barer, bruk fullstendig stabiliteten i trekanten, hele maskinen er solid og holdbar. Den er laget av ss304 rustfritt stål, som er i tråd med kravene til GMP-produksjon.

Automatisk-kartong-boks-hjørne-merking-maskin-detaljer

Detaljer

Avviklingsmekanisme

Den bruker rullemerket. Mekanismen vil koble ut når maskinen er i drift.
- Påføring av etikett: selvklebende etikett, tørr limfilm, elektronisk tilsynskode, strekkode og så videre.
--Påføring av produktet: Produkter som kreves for å feste etiketter eller filmer på en flat, stor lysbueoverflate

Trekkfunksjon

Det vil trekke etiketten som øker nøyaktigheten på etiketten. Det er enkelt å gjøre så enkelt å betjene. og kan forhindre merketur.

Sensor

Støtt langvarig arbeid, ingen varm, nøyaktig gjenkjenning, enkel betjening. Det vil sensere etiketten når maskinen er i drift. Så kan øke nøyaktigheten.

Dekningsmekanisme

Enkel justering, standardformasjon, ingen rynker, ingen bobler

Maskinmateriale

Sterk og holdbar, vedta tre justeringsmekanismer, bruk fullstendig stabiliteten i trekanten, hele maskinen er solid og holdbar. Den er laget av ss304 rustfritt stål, som er i tråd med kravene til GMP-produksjon.

Komponenter

Høy stabilitet, Støtteutstyret går 7 × 24 timer, Mitsubishi PLC, Weinview tochscreen, KEYENCE flasksensor, Leuze høysikkerhetssensor.

Blekkskriver

Den kan utstyres med blekkskrivermaskin, som kan skrive ut produksjonsdato og batchnummer online, redusere emballasjeprosessen til flasken og forbedre produksjonseffektiviteten.

Båndskriver

Den kan utstyres med båndskrivermaskin, som kan skrive ut produksjonsdato og batchnummer online, redusere emballasjeprosessen til flasken og forbedre produksjonseffektiviteten.

applikasjon

Den kan brukes til merking, kartong, forskjellige kort, papirark, utfoldede papirbokser, PE-poser, bøker og lignende, og kan også limes med beskyttende filmer på overflaten av forskjellige produkter